Fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond nieuwjaar!
online versie
Wij blikken vooruit, maar ook even terug...
We zijn elf dagen verwijderd van een vers nieuw jaar. Maar voordat ik naar 2018 kijk, blik ik graag nog even met jullie terug op het afgelopen kalenderjaar. Het was een bijzonder jaar, want de universiteit vierde haar 90- jarig bestaan, samen met de ‘class of 1990’. En op zaterdag 18 november met alle alumni tijdens de alumnidag. Wat was dat een fantastische dag met een feestelijk einde!

We begonnen dit jaar met verschillende strategische sessies met alumni. Zij gaven ons goede input voor het strategisch plan 2018 - 2021 van Tilburg University, dat inmiddels door onze universiteitsraad is aangenomen.
Deze sessies gaven ons ook de inspiratie om te starten met ‘Professional Learning opportunities’ voor alumni!
Daar zijn we trots op, want blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk. Je bent als alumnus altijd welkom op de universiteit om kennis op te halen en je netwerk te versterken of uit te breiden. Daar maken we ons sterk voor.
 
2017 was ook het jaar waarin we een pilot startten om alumni meer te betrekken bij het onderwijs. Maar liefst 151 afgestudeerden willen in het nieuwe jaar studenten helpen bij een nieuw vak binnen de bachelor international business administration. Bedankt voor jullie betrokkenheid!
Ontzettend veel dank ook aan alle alumni die dit jaar gastcolleges gaven, die hun tijd investeerden in de universitaire gemeenschap door zitting te nemen in klankbordgroepen, het alumnipanel en verschillende bestuursfuncties (universiteitsfonds en alumni boards). 
  
2018 staat nu voor de deur en wij starten die graag met samen met jou. Je bent van harte welkom om op 26 januari te luisteren naar professor Viktor Mayer-Schönberger (Oxford University). Hij vertelt jou op deze dag graag meer over de gevolgen van digitalisering op ons vermogen om juiste beslissingen te nemen.

Voor nu wens ik jou via deze digitale weg een hele fijne kerst toe en ik hoop je te ontmoeten in het nieuwe jaar!
 
Frederique Knoet
Development & Alumni Relations

Tilburg Research Magazine
Lustrumeditie
Ter ere van het 90-jarig bestaan van Tilburg University is er een speciale lustrum-editie verschenen van Tilburg Research. Nu is dit magazine ook online beschikbaar. Swipe er eens doorheen en lees de verhalen van onder andere ‘ultieme’ alumnus Wim van den Goorbergh, International Management alumnus Erik de Bruijn en alumna Hille van der Kaa.
In het magazine vind je ook een tijdlijn van bijzondere momenten in die 90 jaar: van de Roomsch Katholieke Handelshoogeschool, Katholieke Economische Hoogeschool, Katholieke Hogeschool Tilburg, Katholieke Universiteit Brabant, Universiteit van Tilburg tot Tilburg University. Was je ook bij zo’n bijzonder moment in de geschiedenis van de universiteit? We horen graag jouw verhaal!

Lees meer
Vrienden van Cobbenhagen Lecture: Towards a digital society
vrijdag 26 januari 2018
Viktor Mayer-Schönberger,  professor of Internet Governance and Regulation aan het Oxford Internet Institute, verzorgt de keynote tijdens de tweede Vrienden van Cobbenhagen Lecture.  Tijdens deze bijeenkomst worden ook de Vrienden van Cobbenhagen Prize uitgereikt aan een bachelor- en een masterstudent die via onderzoek, of activiteiten tijdens of naast de studie een bijdrage leveren aan de samenleving. Jij bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. 
Aanmelden
Alumni Masterclass Series 2018
Ook in 2018 kun je jouw kennis in één dag verder verdiepen met de Alumni Masterclass Series van Professional Learning. Zo verzorgt een groep topexperts van ons marketingdepartement in maart de masterclass Customer Insights and Data-Driven Marketing en leer je in april hoe de futureproof leidinggevende eruitziet tijdens Next Generation Leadership. Tilburg University organiseert in 2018 nog veel meer programma’s voor professionals, dus houd vooral de overzichtspagina in de gaten om te kijken wat voor interessants er in 2018 nog meer voor jou aankomt!
Meer informatie
Tilburg University
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg
Instagram   Facebook   Twitter   Twitter