Deze email van Tilburg University online bekijken.
Tilburg University
Dank u wel voor uw steun!
,

Het is bijna zomer en we kijken uit naar het einde van het Academisch Jaar 2015-2016. Een mooi moment om even stil te staan bij wat u als donateur van het Tilburg School of Economics and Management Alumni Fund mee heeft kunnen realiseren. Wij brengen u dan ook graag op de hoogte van de voortgang van de projecten die uw steun hebben gekregen. 

In deze nieuwsbrief leest u over de vele mooie projecten die met hulp van alumni zijn mogelijk gemaakt. Onder andere kunt u de verhalen lezen van de beursstudenten die hier studeren. Niet alleen TISEM alumni dragen bij, maar ook alumni van Tilburg School of Social and Behavioral Sciences en Tilburg Law School maken het mogelijk dat buitenlandse studenten die onvoldoende financiële draagkracht hebben voor een masterstudie, aan Tilburg University kunnen studeren. Samen met u en met elkaar bij Tilburg University proberen we een steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor velen. 

Zoals u waarschijnlijk wel weet, hebben we afgelopen voorjaar weer contact gezocht met alumni via de belcampagnes. Studenten vinden het erg inspirerend om u te bellen en daar vertelt Law School student Basten Cobelens u graag meer over. U vindt het verderop in de nieuwsbrief. 

Uiteraard kunt u op onze website meer vinden over alle projecten die mogelijk worden gemaakt door u en uw mede-alumni. 

Veel dank hiervoor!

Met vriendelijke groet, 

Prof. dr. Lex Meijdam
Decaan Tilburg School of Economics and Management

P.S. Krijgt u ook zo'n energie van de verhalen van studenten en de projecten? Lees dan ook het jaarverslag van het Universiteitsfonds. Hierin vindt u naast de stand van zaken in 2015 ook verhalen over gerealiseerde projecten.

Statistieken

Hieronder ziet u de statistieken van onze donateurspopulatie (laatste update: mei 2016). Als alumnus maakt u deel uit van een alumnipopulatie van 61.526 alumni. Hiervan zijn 4265 personen internationale alumni en vertegenwordigen zij 118 verschillende nationaliteiten. In totaal is er over de afgelopen jaren een bedrag van 1,4 miljoen euro toegezegd door 3826 alumni. Een fantastisch resultaat!

5

Beursstudenten vertellen hun verhaal

Mertcan Akyürek, ‘Mert’ voor zijn Neder5landse studiegenoten, kwam in september naar Tilburg voor een masterstudie Economics. Dit werd voor hem mede mogelijk dankzij giften van alumni van de economische faculteit. Hij is inmiddels tien maanden verder en druk bezig met de afronding van zijn scriptie. Wij vroegen hem hoe het nu met hem gaat en wat zijn plannen voor de toekomst zijn. 
Het verhaal van Mertcan >>


5
Egzon Bytyqi uit Kosovo ontving een alumnibeurs van de Law School. Met deze beurs kon hij vanaf augustus 2015 de master Victimology and Criminal Justice volgen. 
Het verhaal van Egzon >>


5
Kinda Dalla uit Syrië volgt de master Organization Studies aan de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. Het is de master van haar dromen, maar ze had het niet kunnen doen zonder een beurs. Een beurs die mogelijk gemaakt is door alumni van Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. 
Het verhaal van Kinda >> 



Lees hier ook over de andere beursstudenten en alumni die dankzij een alumnibeurs hier (hebben) kunnen studeren!


5Bellen met alumni

Bestuurskunde student Basten Cobelens is 22 jaar en momenteel fulltime actief in de universiteitsraad van Tilburg University voor Fractie Front. In de afgelopen twee jaar heeft hij meegedaan aan de belcampagne voor Tilburg Law School, met in beide jaren een mooi resultaat. Hij vertelt u graag over zijn ervaringen met alumni aan de telefoon en wat het voor hem heeft opgeleverd. 

Het verhaal van Basten >>


Back to Campus Event 'Entrepreneurial Thinking'

5Op 19 mei kwamen zo’n 180 alumni naar de alma mater voor het Back to Campus-event 'Entrepreneurial ­Thinking'. Hoogleraar Geert Duijsters van het Tilburg Center of Entrepreneurship en alumnus Robin van Lieshout gaven een lezing die werd gevolgd door een paneldiscussie met alumni Frank Klemann en Aniek Hos, student-ondernemer Sander Berendsen en rector magnificus Emile Aarts. Presentator alumnus Jerre Maas leidde de avond in goede banen. Voorafgaand aan het evenement werden drie workshops aangeboden door Prof.dr. Carla Koen (TIAS), alumna Karen Lanning (Starterslift) en alumna Nicky Leijtens.

Meer informatie over dit en en volgende event vindt u op de website. Voor foto's klikt u hier.


 Projecten mede mogelijk gemaakt door u!

5Tilburg School of Economics and Management

Dit jaar heeft PhD student Koen van den Oever een alumnibeurs toegewezen gekregen om zijn onderzoek naar het samenwerkingsgedrag van één van Nederlands oudste institiuties uit te voeren: de waterschappen. 
Lees hier over het onderzoek van Koen >>


5

Lees hier over verschillende projecten van de andere Schools!

Tilburg Law School

Dankzij de steun van alumni heeft studente Lotte Claassen (18) de finale bereikt van het prestigieuze Oxford Women’s Open debattoernooi! In voorbereiding op de wedstrijd deed Lotte het Cicero Soft Skills programma dat gefinancierd is met een alumnibeurs. 
Het verhaal van Lotte >>


Tilburg School of Social and Behavioral Sciences


5Het INHIBIT onderzoek van wetenschappers dr. Nina Kupper en dr. Annemiek Karreman gaat over de invloed van het vermijden van de expressie van emoties en gedragingen in de sociale omgang met andere mensen. Alumni nemen ook deel aan het onderzoek. 
Lees hier over het onderzoek en hoe u kunt deelnemen>>


Even voorstellen...

Maakt u kennis met Sharon de Rijder (Tilburg Law School), Kim Mes (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences) en Stephanie Staats (Tilburg School of Economics and Management). Dit is het team van Alumni Officers waaraan u al uw vragen over onder andere projecten, evenementen, reünies en mentorschap kunt stellen. De rest van het team Development & Alumni Relations vindt u op de website

Voor vragen met betrekking tot uw gift of andere financiële vragen, kunt u mailen naar gifts@tilburguniversity.edu.

   5


Noteer in uw agenda: Thank You Event & Back to Campus Event
5
Als donateur nodigen wij u graag uit voor een Thank You - event. U bent van harte welkom op 14 september 2016 in de Faculty Club. U kunt ons nu al laten weten of u erbij bent, klik hier.

Het donateursevent is voorafgaand aan het Back To Campus evenement dat wordt georganiseerd in de aula van de universiteit. Onderzoekers van Tilburg University en speciale gastprofessor Deborah Hensler van Stanford University delen hun kennis en kijk op het onderwerp 'wicked problems'.

Tot ziens op 14 september 2016!